Hyundai i10: Veiligheidsgordel waarschuwingslamp
(indien
van toepassing) - Waarschuwing en indicatorlampen - Instrumentenpaneel - Kenmerken van uw voertuig - Hyundai i10 - InstructieboekjeHyundai i10: Veiligheidsgordel waarschuwingslamp (indien van toepassing)

Type A Als herinnering aan de bestuurder zal de waarschuwingslamp van de veiligheidsgordel gedurende ongeveer 6 seconden knipperen iedere keer dat u het contact AAN zet, ongeacht het gebruik van de gordel.

Indien de veiligheidsgordel van de bestuurderszitplaats wordt losgemaakt, nadat het contact aan gezet is, zal de wa-arschuwingslamp nogmaals knipperen gedurende ongeveer 6 seconden.

Indien de veiligheidsgordel niet vastgezet is, wanneer het contact in de AAN positie is of indien het losgemaakt wordt nadat het contact AAN is, zal de veiligheidsgordel waarschuwingsbel te horen zijn gedurende ongeveer 6 seconden. Op het moment dat de veiligheidsgordel wordt vastgezet, zal de bel onmiddellijk stoppen (indien van toepassing).

Type B Als herinnering aan de bestuurder zal de waarschuwingslamp van de veiligheidsgordel gedurende ongeveer 6 seconden knipperen iedere keer dat u het contact AAN zet. Als de bestuurdersgordel niet is vastgezet nadat het contactslot in de stand ON is gezet of wordt los gemaakt nadat het contactslot op ON is gezet, gaat de bijbehorende gordel-waarschuwingslamp branden, totdat de riem wordt omgelegd.

Als u harder rijdt dan 9km/uur (6 mph) rijdt zonder veiligheidsriem (maar als de veiligheidsriem is vastgezet voor en als de 100 seconden bel nog niet voltooid is) dan zal de waarschuwingslamp voor de veiligheidsriem knipperen en zal de bel gedurende 100 seconden te horen zijn.

Als u harder rijdt dan 9km/uur (6mph) rijdt zonder veiligheidsriem (maar als de veiligheidsriem niet is vastgezet voor en als de 100 seconden bel nog niet voltooid is) dan zal de waarschuwingslamp voor de veiligheidsriem knipperen. En als de waarschuwingsbel voor de veiligheidsriem gedurende 100 seconden knippert als u harder rijdt dan 20 km/uur (12,5 mph) (maar als de 100 seconden bel niet voltooid is).

Als de veiligheidsgordel van de bestuurder wordt losgemaakt bij een snelheid hoger dan 9 km/uur (6 mph), gaat de waarschuwingslamp knipperen en klinkt de waarschuwingszoemer gedurende 100 seconden.

Als de veiligheidsgordel voor de bestuurder wordt bevestigd terwijl de waarschuwingsbel voor de veiligheidsgordel te horen is, dan zal de bel onmiddellijk stoppen.

Zie ook:

Hyundai i10. Het vastzetten van een kinderzitje met "ISOFIX bevestigingssystemen"
Installeren van een ISOFIX compatibele CRS in een van de posities op de achterbank: 1. Verplaats de gesp van de veiligheidsriem altijd weg van de onderste ISOFIX bevestigingen. 2. Verplaats obj ...

KIA Picanto. Een snelheidslimiet instellen
1. Druk tweemaal op de toets snelheidslimiet op het stuurwiel om de snelheidslimietregeling in te schakelen. Het controlelampje snelheidslimiet gaat branden. 2. Beweeg de hendel omlaag ...

Fiat 500. Bedieningselementen
ELEKTRISCHE STUURBEKRACHTIGING "DUALDRIVE" (voor bepaalde versies/markten) Druk met de sleutel in de stand MAR op de op de Dualdrive knop A-fig. 47 om de CITY-functie in te schakelen. Op het ...

Modellen: